Üdvözöljük honlapunkon!

Pinizsi Építőanyag Kereskedelmi Kft-ét 1998-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Kereskedésünk Budapest, XVIII. kerület frekventált helyén azt Üllői útról nyílik. Több éves tapasztalattal rendelkezünk az építőanyagok értékesítése, kereskedelme és vevők kiszolgálása területén.
Segítünk az anyagszükséglet kiszámításában, árajánlatot készítünk és megszervezzük az építési ütemezés szerinti házhozszállítást, kiszállítást. Igyekszünk az ár-érték arány viszonylatában a legjobb, legolcsóbb árajánlatot tenni.

Kereskedésünkben mindent megtalál, amire szüksége van az építkezés alatt az alapozástól egy korszerű kész házig. A vegyi termékektől kezdve a vakolatok és habarcsok, áthidalók, betontermékek, behajtók és fúrószárak, fóliák, tetőfedés, hő-, hang- és vízszigetelés, falburkolás, burkoló és fugázó anyagok, téglák, cement termékek, gipszkartonok, profilok, rögzítés technika, csavarok, vas termékek, faanyagok, gipszek, ragasztók, tapaszok, kéményajtók, fedlapok, terméskövek, tüzelő anyagok, nád, védőfelszerelések, kőműves szerszámok és segédanyagok, Leier kéményrendszerek. megtalálható nálunk. Melyekről bővebben a szolgáltatások fül alatt vagy a termékek menüben olvashat.
Folyamatosan fejlesztjük, képezzük és korszerűsítjük vállalkozásunkat és termékpalettánkat egyaránt. Sűrűn akciózunk termékeket, melyekről felvilágosítást kaphat honlapunkon, illetve telefonon vagy személyesen kereskedésünkben.

Partnereink: Baumit, LB-Knauf, Ytong, Leier, Masterplast, Tondach, Isover, Heraklith, Murexin, Soudal, Kemikál, Nikecell, Nagykanizsai Téglagyár, Visimpex

Mindig szem előtt tartjuk az udvarias kiszolgálást és azon felül, vásárlóinknak frissítővel és édességgel kedveskedünk. Szeretettel várjuk kereskedésünkben.